dijous, 15 de gener del 2015

Primera Guerra Mundial

Hola, després d’aquesta parada nadalenca tornem a estar actius al blog. Us desitjo un bon nadal, i un bon nou 2015 i poder seguir penjant  al blog les activitats fetes a classe d'història.

El primer blog del 2015 serà: La Primera Guerra Mundial.

En aquest tema hem fet dues activitats destacades, les quals explicaré en aquest blog.

Primer vam fer una simulació sobre les decisions del Kàiser, en la qual vam anar prenent decisions segons els problemes que havia afrontat el Kàiser i juntament amb la presa de decisions anàvem completant un formulari sobre la Primera Guerra Mundial. En acabar l’activitat et ficava dues puntuacions una que reflectia els teus errors i acerts sobre la Primera Guerra Mundial i la segona reflectia si tu haguessis imitat al Kàiser o no. Si sortia 50% o més significava que hi hauria hagut una Primera Guerra Mundial si sortia 49% o menys significava que hauries evitat la Primera Guerra Mundial.

Després vam imprimir un text amb uns espais amb blanc i els vam haver d'anar completant fent memòria del que havíem après del simulador.

Aquesta activitat m’ha ajudat a recordar dades de la Primera Guerra Mundial que ja sabia, a ampliar informació i a saber com havia actuat el Kàiser Alemany, amb aquesta activitat no s’ha fet pesat el tema i de manera diferent i he après igual o més que estudiant amb un llibre i fent examen.

En la puntuació de les preguntes sobre la Primera Guerra Mundial vaig treure un 83% i en la puntuació sobre la simulació del Kàiser vaig treure un 37%.

La segona activitat realitzada va ser entendre el significat de les vinyetes d’un petit còmic d’unes 50 vinyetes
Primer vam agafar el còmic i vam traduir les bafarades de les vinyetes, ja que estaven amb Anglès. Seguit d’això vam treure el significat de la vinyeta que en alguns casos havíem de buscar el que ens volia transmetre, ja que era simbolic. Finalment vam posar-ho en comú a classe i vam corregir els errors.


En aquesta activitat he après a treure el significat dels còmics, he practicat la traducció d’anglès a català i he acabat de repassar els conflictes de la Primera Guerra Mundial de manera divertida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada