dissabte, 6 de juny de 2015

Guerra freda i descolonització.

Avui faré l'última publicació en el meu blog d'història de primer de batxillerat, ja que el curs s'acaba i amb ell s'acaba l'activitat. En aquest bog he anat escrivint totes les activitats destacades que hem fet a la classe d'història.

L'última activitat consisteix a donar l'opinió personal sobre la guerra freda i la descolonització.

Començaré donant la meva opinió sobre la guerra freda i després ho faré sobre la descolonització.

La guerra freda segon el meu punt de vista ha sigut una guerra innecessària que simplement ha portat a l'inici de molts altres conflictes, fins i tot conflictes que actualment encara estan actius ara. Penso que el que s'havia d'haver fet era que les dues superpotències es reunissin i parlessin, que les dues cedissin una mica de la seva part i que no s'impliquessin en conflictes externs, ja que aquests han portat a altres conflictes.

Que penso sobre la descolonització? Personalment penso que la descolonització va ser un pas enrere per als països colonitzats, ja que abans pode no tenien cap poder polític però com a mínim tenien infraestructures i no estaven immersos en una crisi, cosa que actualment és tot al contrari, tenen poques infraestructures i a més a més tenen una forta crisi de la qual no poden sortir. Això obliga aquests països a dependre constantment dels països desenvolupats i per tant tornen a estar com estaven anteriorment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada