dimecres, 30 de març del 2016

El Ministerio de Defensa acoge una charla que justifica el golpe de Franco, "un militar prudente y profesional".

El Ministeri de Defensa va donar lloc a una conferència sobre el cop d'estat del 18 de juliol i la Guerra Civil del 1936 donada per l'historiador Stanley Payne.

L'historiador Payne, ha afirmat que segons la seva opinió el gran culpable de la Guerra Civil Espanyola va ser el govern de la Segona República, ja que diu que aquest havia quedat bloquejat i que la única solució per sortir d'aquest problema era un cop d'estat per part de l'exèrcit.

Payne, diu que la culpa que es produís la Guerra Civil és del Govern d'Esquerres, ja que havien manipulat les eleccions del febrer de 1936 per poder guanyar-les, també va dir que s'havia establert semblances amb els nazis, acusa al Govern d'Esquerres de polititzar la justícia, ficar persones afines a l'estil de la SS a la política, de provocar una pèrdua econòmica i una situació prerevolucionària.

Per aquests motius Payne, diu que la Guerra Civil Espanyola va ser causada pel Govern d'Esquerres,  i que l'exèrcit va actuar correctament per aturar la mala situació que vivia Espanya. A més aquest historiador va dir que Franco havia actuat de manera prudent i professional, que no va apostar per un cop d'estat fins que no va veure que ja no hi havia cap altra solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada