dimecres, 4 de maig de 2016

Final del blog

Hola a tots i totes, en aquesta entrada al blog, començaré donant la meva opinió sobre quan crec jo que va acabar la transició. Despès, opinaré sobre la qualitat política dels partits polítics a les eleccions del 26 de juny de 2016 i m'acomiadaré del blog i faré una valoració sobre que m'ha semblat aquesta experiència.

La transició espanyola, té una sola data d'inici (la mort de Franco), però moltes dates de finalització, ja que els historiadors, tenen diverses opinions.

Personalment, crec que la transició espanyola es finalitza el 1982, quan el PSOE agafa el poder. Per donar aquesta opinió em baso en el fet que quan el PSOE agafa el poder, ja hi ha hagut democràcia, s'han fet diverses lleis, s'han creat Estatuts i en general la societat ja ha deixat endarrere la dictadura hi s'ha acostumat a la democràcia.

La meva segona opinió, que va dirigida a les eleccions del 26 de juny del 2016 és:
Penso que els actuals partits polítics no estan a l'altura per poder governar el país, ja que si no són capaços de poder negociar entre ells per poder arribar amb un acord i no haver de repetir les eleccions, no poden tenir la capacitat per governar un país correctament.

Ara, m'agradaria dir que aquesta experiència de fer un blog a l'assignatura d'història m'ha agradat, ja que d'aquesta manera opinem i busquem informació però no ho fem de la típica manera i per tant és més agraït i menys pesat fer-ho així.

Ja fa dos anys que vaig obrir aquest blog i ara ha arribat el moment de tanca-lo, ja que el curs ja s'està acabant i amb aquests, també s'acaba el blog d'història. En aquest blog he publicat diverses publicacions de diverses etapes i fases de la història, tant en l'àmbit espanyol com en l'àmbit mundial. I finalment, vull donar-vos les gràcies a tots els lectors per llegir el meu blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada