dimecres, 8 d’abril de 2015

Activitats relacionades amb el totalitarisme

Hola ara us explicaré les dues activitats que vam fer abans de començar les vacances de setmana santa.

La primera activitat consistia a trobar una resposta, definició o opinió sobre: L’Estat Islàmic és un estat totalitarista?

Després què la professora d'història ens fes aquesta pregunta vàrem començar a buscar per internet informació sobre l'estat islàmic, el que feien, el que pensaven, característiques... fins a arribar a obtenir una opinió. 

Vam ficar les opinions en comú i vam arribar a la conclusió que efectivament l'Estat Islàmic, és un règim totalitarisme, ja que compleix moltes de les característiques dels règims totalitaris anteriors.

L'altra activitat que vam fer sobre aquest tema va consistir a entrar en un blog, llegir-lo i entendre'l. 

Llavors vam escriure un comentari al blog donant la nostra opinió en que estàvem d'acord i en que no i els perquès de les nostres respostes i relacioneu amb altres temes que hem fet durant l'any.

La meva opinió sobre aquestes dues pràctiques és: la primera la vaig trobar interessant, ja que era un tema no havíem fet mai i que en l'actualitat molta gent en parla, ja que últimament hi ha diversos atacs Islàmics.

La segona activitat va ser més complicada, ja que havíem de donar una opinió sobre un tema el qual no el coneixíem molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada